Butcha Steakhouse yerel bir kasabın sunduğu değerleri sizlere sunması ile öne çıkmaktadır. Bu sayede tutkumuz olan etlerimizin lezzetini ve misafirlerimizin deneyimini en üst noktaya taşıyoruz.
Butcha’da hedefimiz et ve et ürünlerimizi misafirlerimize kasap değerlerini yitirmeden sunabilmektir. Tüm restoranlarımızda önemli rol oynayan bu sunum anlayışını, dinamik ve yaratıcı menümüz ile misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz.
Etlerimizi en iyi ve en lezzetli şekilde pişirebilmek için restoranlarımızda odun ateşi ve ızgara olmak üzere iki temel pişirme tekniği kullanmaktayız. Felsefemiz; etin tabağa kadar olan yolculuğunun her anını misafirlerimize eksiksiz
bir biçimde yansıtabilmektir.
Lezzetlerimize imzasını atan mutfak şeflerimizin sizler için önerdiği seçkin bir menü.